Dit waren de best bekeken video's op Facebook

FLEVOLAND • Za 2 januari 2021 | 7:53 • Zaterdag 2 januari 2021 | 7:53

De top 5 van best bekeken Facebook-posts van 2020 bestaat uit enkel video's. Dit zijn de vijf video's die de meeste mensen bereikten op de Facebook-pagina van Omroep Flevoland.

Nummer 1
Op nummer 1 staat een video van een geredde zwaan in Almere. De video is gemaakt door de Dierenambulance en laat een gewonde zwaan zien die ze gered hebben. Later in de video is te zien dat de zwaan weer wordt uitgezet. De video bereikte 1,3 miljoen mensen op Facebook

Nummer 2
In augustus is er een video gedeeld van een marter die in Zeewolde bij iemand in de tuin werd gespot. Het gaat waarschijnlijk om een beschermde boommarter. Het beestje kwam de peren in de tuin op eten. De video heeft 1,1 miljoen mensen bereikt.

Doorklikken om video te bekijken


Nummer 3
Een Apache-helikopter van Defensie maakte in oktober een noodlanding in een weiland in Dronten. Tijdens een trainingsvlucht ontstond er een storing in één van de computers, waardoor de helikopter in een weiland tot stilstand kwam. Veel mensen kwamen het toestel bekijken. Dit was goed voor een bereik van bijna 1 miljoen mensen.

Nummer 4
In een kas in Almere Buiten is een indoor mountainbike route aangelegd. Met verschillende ondergronden zijn er routes aangelegd waar mountainbikers overheen kunnen rijden. De video bereikte bijna 900.000 mensen.

Nummer 5
Op nummer 5 staat een video van vijf broers die een lied zongen voor hun moeder op Moederdag. Ze mochten hun moeder in Emmeloord niet bezoeken, omdat ze in een verzorgingstehuis zit en dat liet door corona geen bezoek toe. Op deze manier konden ze hun moeder toch een mooie dag bezorgen. De video heeft 700.000 mensen bereikt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel