Deze Instagram-foto's kregen de meeste likes

FLEVOLAND • Zo 3 januari 2021 | 10:17 • Zondag 3 januari 2021 | 10:17

Op Instagram deelt Omroep Flevoland foto's uit de provincie van (hobby)fotografen. Met #omroepflevoland gaven het afgelopen jaar veel Instagrammers toestemming voor het reposten van hun foto. Dit heeft bijzonder veel mooie plaatjes opgeleverd. Hierbij de top 10 van meest gelikete Instagram-foto's op @omroepflevoland.

Nummer #1
Met precies 900 likes hebben deze ijsvogels de eerste plaats weten te bemachtigen. Dit prachtige plaatje is gemaakt door @joep_jansen_photography.

Nummer #2
De roze bloesem uit de Regenboogbuurt in Almere Buiten staat met 781 likes op plek 2. De foto is gemaakt door @hestervdv_.

Nummer #3
Dit roodborstje wast zich schoon in het koude water. De foto staat op nummer 3 en is goed voor 714 likes. Gemaakt door @inie62.

Nummer #4
Dit prachtige plaatje van Esther van Dijk-Westland is een apart weerfenomeen te noemen. Het is vastgelegd boven Almere in november. De foto kreeg 704 likes en staat daarmee op de vierde plaats.

Nummer #5
@rene360.nl legde dit ooievaarsgezien vast dat uitkijkt op het verkeer dat van en naar de A6 komt. Het gezin eindigt met 676 likes op plek 5.

Nummer #6
@rogierbroertjes_photography klikte precies op het juiste moment. De ijsvogel ging net aan z'n maaltijd beginnen en dat levert dit mooie plaatje op. Het plaatje kon rekenen op 658 likes.

Nummer #7
Voor deze zwanen moet je uitkijken. Althans zo staan ze op de foto. @valescavanzwieten was in ieder geval niet bang en maakte deze mooie foto. Goed voor 639 likes.

Nummer #8
@peterabbes maakte precies op het juiste moment de foto van onweer boven Noordoostpolder. Het plaatje staat hiermee met 630 likes op nummer 8.

Nummer #9
Lopen op wolken onmogelijk? Het lijkt bijna te kunnen als je naar deze foto kijkt. Gemaakt door @_brambooth_ en met 615 likes de nummer 9 van de lijst.

Nummer #10
En last, but not least. Dit prachtige landschap in Lelystad legde @myphotoworld.ria.de.jong vast tijdens een wandeling. Met 603 likes sluit deze foto de top 10.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel