Bewoners Literatuurwijk blijven op de hoogte via buurtkrant 'What's Up'

ALMERE • Do 21 januari 2021 | 14:38 • Donderdag 21 januari 2021 | 14:38

Bewoners van de Literatuurwijk in Almere zijn blij met de nieuwe krant in de wijk. Via de digitale buurtkrant 'What's Up!' worden de bewoners in de wijk op de hoogte gehouden van allerlei ontwikkelingen in de buurt.

De krant is opgezet en wordt gemaakt door een groep vrijwilligers die betrokken zijn bij buurtcentrum Het Boegbeeld in de Literatuurwijk. Zij zagen dat er in de wijk behoefte kwam aan een buurtkrant toen de coronamaatregelen fysiek contact met wijkbewoners steeds lastiger maakte.

In de buurtkrant staan columns, nieuwsberichten over ontwikkelingen in de buurt, tips op het gebied van vrijetijd, interviews met buurtgenoten, recepten en praktische informatie over de bereikbaarheid van hulpverleners.

De krant verschijnt maandelijks en is te vinden op de site van welzijnsorganisatie De Schoor. De digitale krant staat op de pagina van wijkcentrum Het Boegbeeld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel