Snelheidsbeperking A6 Lelystad-Ketelbrug duurt tot zomer

FLEVOLAND • Zo 24 januari 2021 | 21:17 • Zondag 24 januari 2021 | 21:17

De snelheidsbeperking die momenteel geldt op de A6 tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug blijft waarschijnlijk tot de zomer van kracht. Dat laat Rijkswaterstaat weten.

Sinds enkele weken mag er op het stuk van de snelweg nog maar maximaal 90 kilometer per uur gereden worden. Deze beperking werd ingesteld vanwege een beschadiging aan de vangrail en geldt zowel overdag als op de uren waarop normaal gesproken sneller dan 100 mocht worden gereden.

Volgens Rijkswaterstaat is er op de A6 tussen Lelystad-Noord en de Ketelbrug meer onderhoud nodig. De wegbeheerder probeert die verschillende werkzaamheden zo veel mogelijk tegelijkertijd uit te voeren, maar het kost volgens een woordvoerder wel tijd om dat allemaal goed te plannen.

Het is nog niet duidelijk welke werkzaamheden er allemaal nodig zijn. In elk geval is in de buurt van de oprit Lelystad-Noord over een flinke afstand het asfalt op de vluchtstrook losgeraakt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel