Organisatie hoopt op aangepaste Meerpaaldagen

DRONTEN • Zo 21 februari 2021 | 12:45 • Zondag 21 februari 2021 | 12:45

De stichting Pro Dronten wil er alles aan doen om de Meerpaaldagen dit jaar te laten doorgaan. Een volle tent met tienduizend bezoekers zit er volgens voorzitter Sonja Zimmerman niet in, "maar we hopen natuurlijk wel dat de Meerpaaldagen als vanouds door kunnen gaan".

Vorig jaar moesten de Meerpaaldagen vanwege de coronamaatregelen worden geschrapt. Zimmerman wil dit jaar voorkomen dat het hele evenement niet doorgaat. "We gaan er wel voor om een deel van het programma door te laten gaan."

Andere grote evenementen in Dronten, Opwekking en Defqon.1 in mei en juni op het festivalterrein in Biddinghuizen, zijn afgelast. Pro Dronten kijkt vol spanning naar twee experimentele festivals die daar volgende maand worden gehouden. Zimmerman hoopt dat daaruit zal blijken dat het muziekfestival van de Meerpaaldagen kan doorgaan. "Het dagprogramma is al helemaal klaar en kan aan alle kanten worden aangepast."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel