ZAND klaar voor feestje in augustus

ALMERE • Di 23 februari 2021 | 9:43 • Dinsdag 23 februari 2021 | 9:43

Strandfestival ZAND in Almere heeft goede hoop dat het evenement op 21 augustus kan doorgaan. Het lijstje artiesten dat er gaat optreden is compleet, meldt de organisatie.

Het is ZAND gelukt om vrijwel het complete programma te behouden van de vanwege corona afgelaste editie van 2020. Rolf Sanchez is toegevoegd aan de line-up voor de 13e editie. Krezip, Kensington, Snelle, Kraantje Pappie, Suzan & Freek en Nick & Simon stonden al gepland. De presentatie is in handen van Coen & Sander.

Machiel Hofman van organisator Tribe Company is blij. "Natuurlijk is niks zeker in deze tijd, maar met alle ontwikkelingen en de steun van het garantiefonds lijkt het ons heel realistisch dat we eind augustus eindelijk weer een feestje kunnen vieren op ons strand. Aan ons zal het niet liggen, we bereiden alles voor om een geweldig evenement neer te zetten."

Strandfestival ZAND is wel al voor 70% uitverkocht omdat de kaarten van vorig jaar zijn doorgeschoven. De resterende kaarten zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Tot duidelijk is of het evenement definitief doorgaat, moeten bezoekers iets minder dan de helft van de prijs van een kaartje aanbetalen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel