Chef'Special, Maan, Donnie en De Staat naar proeffestivals

BIDDINGHUIZEN • Wo 24 februari 2021 | 9:43 • Woensdag 24 februari 2021 | 9:43

Onder meer Chef'Special, Maan, Donnie en De Staat treden op tijdens de proeffestivals op het evenemententerrein bij Biddinghuizen. De festivals worden gehouden op 13 en 14 maart. Organisator Mojo heeft woensdag bekendgemaakt wie er optreden.

Tijdens het dancefestival op 13 maart zijn dat onder anderen Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live, Colin Benders, Nicky Elisabeth en Philou Louzolo. Tijdens het popfestival op 14 maart zijn er optredens van Chef'Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie, Froukje en Bilal Wahib. Tijdens de festivals onderzoekt Fieldlab Evenementen hoe er in deze coronatijd toch veilig en verantwoord evenementen georganiseerd kunnen worden. Op beide dagen zijn 1.500 bezoekers welkom.

Deelnemers aan de testevenementen moeten uiterlijk 48 uur voor hun komst op het festivalterrein een PCR-coronatest hebben gedaan en moeten de negatieve uitslag daarvan laten zien. Ook worden zij bij aankomst beoordeeld op eventuele klachten en wordt de temperatuur gemeten. Eén op de tien bezoekers wordt steekproefsgewijs aan een sneltest onderworpen. Iedereen moet een mondkapje dragen. Vijf dagen na afloop moeten bezoekers opnieuw een PCR-test laten doen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel