18-jarige man beroofd van oordopjes en geld in Muziekwijk

ALMERE • Ma 1 maart 2021 | 16:44 • Maandag 1 maart 2021 | 16:44

Een 18-jarige Almeerder is afgelopen vrijdag rond 21.00 uur beroofd van zijn oordopjes en geld in de buurt van Station Muziekwijk.

De beroving gebeurde toen het slachtoffer met zijn fiets over het Strawinskypad reed. Ineens werd hij gedwongen om te stoppen door twee mannen van 18 tot 20 jaar oud.

De politie een heeft helikopter ingezet bij de zoektocht naar de daders. Eén van hen vluchtte na de beroving in de richting van het station. De ander rende richting de Pianoweg. Ze zijn nog niet opgepakt.

Nadat de jongen zijn spullen gestolen waren, heeft een vrouw zich over hem ontfermd. De politie zoekt deze vrouw omdat zij misschien waardevolle informatie heeft voor het onderzoek.

De verdachten hebben beide een donkergetinte huidskleur en hadden donkere kleding aan. Eén van hen heeft een normaal postuur en de ander is dun. Die laatste droeg iets wits op zijn hoofd, de ander had een pet op.

De politie vroeg op Facebook al aandacht voor de zaak:

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel