Ellian: "Stop met verwijten en zoek naar oplossingen"

ALMERE • Zo 7 maart 2021 | 10:00 • Zondag 7 maart 2021 | 10:00

VVD-fractievoorzitter Ulysse Ellian is bezorgd over de omgangsvormen en het gebrek aan samenwerking in de Almeerse politiek. Ellian maakt als nummer 22 op de VVD-lijst grote kans op een zetel in de Tweede Kamer, en doet bij zijn naderende afscheid in het tv-programma Over Flevoland Gesproken een beroep op zijn mederaadsleden om op te houden elkaar 'stevige verwijten' te maken.

"Probeer met elkaar op zoek te gaan naar oplossingen", zegt Ellian. "Discussies gaan nu vaak over de vraag wie er gelijk heeft. Daar gaat het aan het einde van de dag niet om, want daar kom je niet uit. Je moet zoeken naar onderlinge overeenkomsten en naar oplossingen voor de stad. Dat kan met elke partij in de raad."

De afgelopen maanden liepen de gemoederen tijdens de Almeerse politieke markt herhaaldelijk hoog op, bijvoorbeeld in discussies over de Floriade en over terroristische aanslagen in Frankrijk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel