Geke van der Sloot presenteert haar eerste paasalbum

URK • Za 6 maart 2021 | 17:15 • Zaterdag 6 maart 2021 | 17:15

Zangeres Geke van der Sloot heeft zaterdag op Urk haar achttiende cd gepresenteerd. Het gaat om een paasalbum. Het eerste exemplaar reikte de zangeres uit aan jongerenpastor Sjoerd Bakker, vanwege zijn grote inzet voor de Urker jeugd.

"Het maken van een paas-cd stond al lang op mijn verlanglijstje", zegt Geke. "Nu al mijn optredens vanwege corona wegvielen, kon ik me erop concentreren." Op het album staan liederen over de tijd rond Pasen.

Marco Bakker
Aan het album werkten ook andere artiesten mee zoals operazanger Marco Bakker en Elly Zuiderveld van het christelijke duo Elly en Rikkert. Daarnaast zijn ook Geke's Tiental en schoolkoor De Zonnepitten te horen.

Videoclips
Bij de presentatie van de cd werden zaterdag in het Kerkje aan Zee video-opnamen gemaakt. De videoclips worden met Pasen via YouTube uitgezonden door het zangevenement Zingen in de Zomer en door de PKN kerk op Urk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel