Personeel De Koploper blij dat zwemlessen weer mogen

LELYSTAD • Ma 8 maart 2021 | 22:47 • Maandag 8 maart 2021 | 22:47

Enthousiaste reacties van zwemleraren in de gehele provincie. Vanaf dinsdag 16 maart mogen de zwemlessen in binnenbaden voor kinderen eindelijk weer. Dat zei demissionair premier Mark Rutte maandagavond tijdens de persconferentie over de coronamaatregelen.

"We zijn hartstikke blij", reageert Jolijn van Valkengoed van zwembad De Koploper. "Niet alleen voor de kinderen en hun ouders, maar ook voor de zwemleraren die de kinderen ontzettend gemist hebben."

Tijdens de coronaperiode is er een behoorlijke wachtlijst ontstaan. Van Valkengoed: "Ouders hebben ook gewacht met inschrijven. We gaan zeker zoeken naar mogelijkheden om extra zwemles aan te bieden. Wellicht ook in de vakanties om de wachtlijsten zo snel mogelijk weg te werken."

Vanwege de coronamaatregelen voor binnenzwembaden moeten ouders buiten blijven wachten en de kinderen mogen niet binnen douchen. Wel mogen de zwemmers gebruik maken van de kleedkamers.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel