Uit-jeTent zoekt nieuwe kampeerplekken

NOORDOOSTPOLDER • Do 11 maart 2021 | 7:10 • Donderdag 11 maart 2021 | 7:10

Het Uit-jeTent festival zoekt nieuwe kampeerplekken. Het festival waarbij je op allerlei bijzondere locaties in de Noordoostpolder een tentje kunt opzetten is op zoek naar nieuwe, nog onbekende plekjes. "We hebben al een mooi aanbod", zegt Linda Takken van de Stichting Evenementen Promotie Noordoostpolder (StEP). "Maar er zijn nog zoveel mooie plekjes te vinden dat we graag uitbreiden."

De organisatie roept mensen op zich aan te melden als ze een stukje van hun land een weekend beschikbaar willen stellen voor gasten. "Dat kan zijn kamperen bij een boer, in een bloementuin, tussen de koeien of onder de windmolens misschien." Volgens Takken hoeft een locatie niet aan allerlei eisen te voldoen. Voor kamperen heb je niet heel veel nodig. "Het is niet zo dat je heel veel plek moet hebben. Als je maar één tentje kwijt kunt, dan vinden we dat ook leuk." Er moet wel water beschikbaar zijn, zegt Takken. Dat is wel de basis. "Maar we verwachten echt niet dat je een toiletgebouw kunt aanbieden."

De editie van 2020 werd afgelast door corona maar dit jaar gaat het zeker door, zegt Takken. "Kamperen is toegestaan volgens de maatregelen van nu. Dus dat gaat sowieso door. Alles wat we er normaal allemaal omheen organiseren, dat is nog even een verrassing."StEp staat volgens Takken in nauw contact met de veiligheidsregio. "Als die groen licht geeft voor activiteiten, dan gaan we er voor."

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de site van de organisatie. Het Uit-jeTent festival wordt gehouden van 11 tot en met 13 juni

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel