Met de auto naar het Farm foodfestival

SWIFTERBANT • Di 23 maart 2021 | 18:07 • Dinsdag 23 maart 2021 | 18:07

Twee boerinnen uit Flevoland organiseren volgende maand een drive-through festival in Swifterbant. Het doel van het Farm foodfestival is om boeren en burgers dichter bij elkaar te brengen.

Deelnemers kunnen in hun auto langs verschillende boeren rijden en gerechtjes proeven. Bij elke boerderij is er volgens initiatiefnemer Eline Antonides wat te zien, zoals bijvoorbeeld muziek of dansers. Aan het festival doen verschillende soorten bedrijven mee zoals een kaasmakerij, bierbrouwerij, melkveehouderij en biologische akkerbouw bedrijven.

''We merken toch dat er soms wat afstand is tussen boer en burger. We hebben hier in Flevoland gewoon hele mooie, ondernemende bedrijven die een bezoek waard zijn'', aldus Antonides.

Het festival vindt plaats op 3 april van 14.45 uur tot 20.00 uur. Het kost €5,50 euro en aanmelden kan online. Om drukte te voorkomen is er een maximum aantal mensen dat mag meedoen. Het is de bedoeling dat zij in hun auto blijven zitten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel