Plan voor klimbos bij recreatiepark De Voorst

KRAGGENBURG • Wo 24 maart 2021 | 15:24 • Woensdag 24 maart 2021 | 15:24

De eigenaar van recreatiepark De Voorst aan de Leemringweg in Kraggenburg heeft plannen voor de aanleg van een klimbos. Flevoland Natuurklimpark moet komen tussen brasserie De Voorst en de velden met chalets, op de plek waar nu soms speurtochten in het bos worden gehouden.

Eigenaar VDB Recreatie Groep heeft goede ervaringen met zo'n avontuurlijk bos bij een camping in Ermelo. Daar wordt door gasten van het park en andere bezoekers veel gebruik van gemaakt. Een woordvoerder van VDB denkt dat een klimbos ook een goede aanvulling op de voorzieningen bij het park in Kraggenburg zal zijn. De parkeigenaar heeft daarom een vergunning aangevraagd bij de gemeente en is in overleg met Natuurmonumenten over de plannen.

VDB is al twintig jaar eigenaar van de camping en het park met lodges en chalets. Een paar jaar geleden werden ook het partycentrum, het pannenkoekenhuis en de speelweide bij De Voorst door het bedrijf overgenomen. De speelweide wordt de komende tijd ook opgeknapt. Ook komt er aantal nieuwe speeltoestellen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel