Bijeenkomst over datacenter live te volgen

ZEEWOLDE • Ma 29 maart 2021 | 13:35 • Maandag 29 maart 2021 | 13:35

De online chatsessie waarin bewoners vragen kunnen stellen over de plannen voor een datacenter in Zeewolde, is maandagavond ook te volgen bij de lokale omroep. De gemeente was dat aanvankelijk niet van plan, maar er is veel belangstelling.

De digitale informatieavond volgt op de onrust van vorige week, die ontstond na een reeks berichten over de bestaande grote datacenters in Noord-Holland. Daar bleek een drinkwatertekort een reëel risico en waren er zorgen over vervuild water. De gemeente is er zeker van dat dat in Zeewolde niet gaat gebeuren, maar wil graag in gesprek met inwoners als daar zorgen over bestaan.

Wie vragen wilde stellen in de chat, moest zich vooraf aanmelden, omdat de gemeente een maximaal aantal deelnemers hanteerde. En dat maximum is bereikt. Maar alleen meekijken kan dus ook. De chatsessie over het datacenter start om 19:00 uur en is te volgen op www.lokaleomroepzeewolde.nl.

Wie na het kijken van de chatsessie toch nog vragen heeft die niet aan bod zijn gekomen, kan de gemeente Zeewolde een mail sturen via communicatie@zeewolde.nl.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel