GGD richt nog eens twee vaccinatielocaties in

FLEVOLAND • Do 1 april 2021 | 14:20 • Donderdag 1 april 2021 | 14:20

De GGD is begonnen met voorbereidingen om vanaf half april te kunnen vaccineren tegen het coronavirus in Dronten en Zeewolde. Vaccinatielocaties zijn er al in Almere, Lelystad en Emmeloord.

Vorige week werd al bekend dat er een prikstraat komt in sporthal De Horst in Zeewolde. Daar komt nu sporthal 't Dok in Dronten bij. In 't Dok werden ook al de grootschalige coronatesten gedaan.

Volgens de GGD is het noodzakelijk dat in alle gemeenten een vaccinatielocatie aanwezig is om het gestelde tempo te kunnen halen. Waar en wanneer er een locatie op Urk komt is nog niet bekend. Volgens een woordvoerder van de GGD hangt dat af van de planning. Die wordt medebepaald door de beschikbaarheid van de vaccins.

De inrichting van de locaties in Dronten en Zeewolde moeten half april gereed zijn. Als er dan vaccins beschikbaar zijn zal zo snel mogelijk met prikken worden begonnen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel