Marker Wadden "postcardlocatie" voor Eurovisie Songfestival

LELYSTAD • Za 3 april 2021 | 9:51 • Zaterdag 3 april 2021 | 9:51

De Marker Wadden is aangewezen als zogenoemde "postcardlocatie" voor het Eurovisie Songfestival. De postcards zijn introductiefilmpjes waarmee alle acts die op het evenement optreden, worden aangekondigd.

In totaal worden er 39 van dat soort filmpjes gemaakt. Tot nu toe zijn daarvoor zeven locaties bekendgemaakt. Naast de Marker Wadden wordt er ook een postcard gemaakt bij de vuurtoren Westhoofd in Ouddorp, Evoluon in Eindhoven en het Sparta-Stadion in Rotterdam. Ook het natuurijs in Nannewiid, de APM terminal Maasvlakte II in Rotterdam en luchthaven Schiphol in Amsterdam dienen als achtergrond voor een introductiefilmpje.

In alle postcards staat een tiny house centraal. Dat staat symbool voor de huiskamer die tijdens de coronacrisis zo'n groot onderdeel van het leven is geworden. De deelnemende artiesten worden digitaal in deze huisjes gepresenteerd.

Het Eurovisie Songfestival vindt van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 mei plaats.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel