Richelle (22) wil tienermoeder van het jaar worden

NAGELE • Za 10 april 2021 | 12:05 • Zaterdag 10 april 2021 | 12:05

Richelle Koomen uit Nagele raakte op haar negentiende zwanger van haar zoontje Carson. Ze is inmiddels 22 en doet mee met de verkiezing 'Tiener-moeder-van-het-jaar'. De jonge vrouw wil vooral taboes doorbreken die heersen rond het op jonge leeftijd krijgen van een kind.

Ondanks dat het niet gepland was, is ze dolblij met haar zoontje. Ook heeft ze haar opleiding afgerond na haar zwangerschap. Met haar vriend heeft ze al zeven jaar een stabiele relatie. Sinds de geboorte van hun zoon wonen ze al op zichzelf. En over drie weken verhuist het gezin naar een eigen koopwoning. Richelle wil laten zien dat jong moeder worden ook positief kan zijn.

Dat je voor jezelf geen tijd meer hebt, is volgens de jonge moeder niet waar. Zelf gaat ze graag crossen op de motor. Tussen het moederschap door, heeft ze daar nog genoeg tijd voor. Ook om lekker op stap te gaan. Volgens haar zijn veel vooroordelen die mensen hebben niet waar.

Over de verkiezing
De verkiezing is in het leven geroepen om jonge moeders in een positief daglicht te zetten. De twee winnaressen winnen onder meer een prijzenpakket van meer dan 6000 euro. Stemmen op de tienermoeder van het jaar kan tot en met zondag. Woensdag is de uitslag.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel