Gemeente: Lantaarnpalen midden op de stoep zijn maar tijdelijk

ALMERE • Di 13 april 2021 | 18:41 • Dinsdag 13 april 2021 | 18:41

De lantaarnpalen die in de Bosgouw in Almere Haven midden op de stoep zijn geplaatst, staan daar slechts tijdelijk. Dat laat de gemeente Almere in een reactie aan Omroep Flevoland weten.

Volgens de gemeente zijn de lantaarnpalen tijdelijk geplaatst voor de veiligheid op straat tijdens bouwwerkzaamheden. De tijdelijke verlichting zal er ook nog maar kort staan: "We zijn op dit moment bezig met de definitieve inrichting van de straat met bestrating en verlichting. Op korte termijn, waarschijnlijk zelfs deze week nog, worden de lantaarnpalen door de aannemer op de definitieve plek gezet", aldus de gemeente Almere.

Wijkbewoners waren vorige week zeer verbaasd over de manier van plaatsing. Ze vroegen zich af of bestuurders van een scootmobiel er wel langs zouden kunnen. Ook de Almeerse ChristenUnie-fractie zette vraagtekens bij de opmerkelijke locatie van de lantaarnpalen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel