Steunpakket sport overvraagd, aanvragers op reservelijst

FLEVOLAND • Vr 16 april 2021 | 11:04 • Vrijdag 16 april 2021 | 11:04

Het steunpakket van 300.000 euro voor de sportsector in Flevoland is nu al helemaal op. Dat meldt Sportservice Flevoland die het geld mag verdelen. Het steunpakket werd in maart beschikbaar gesteld door de provincie als een aanvulling op al bestaande landelijke regelingen.

Volgens Sportservice Flevoland zijn er binnen een week al aanvragers op de reservelijst gezet, terwijl het geld eigenlijk bedoeld is voor een periode van twee jaar. "We hadden niet verwacht dat het zo storm zou lopen", zegt directeur Rudi Tuijn.

Sportservice Flevoland hoopt alle aanvragen die op de reservelijst staan, toch een bijdrage te kunnen geven. Samen met de provincie wordt er gekeken naar mogelijkheden voor extra financiering. Sportevenementenorganisaties en sportaanbieders kunnen nog tot 23 april hun aanvragen indienen. Ook deze aanvragen komen op de reservelijst te staan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel