De Basisz en Arme Kant beginnen kledingbank

ZEEWOLDE • Zo 18 april 2021 | 12:22 • Zondag 18 april 2021 | 12:22

De Arme Kant Zeewolde en Stichting De Basisz beginnen eind deze maand met een kledingbank. Het idee kwam van Marianne Stienstra van de Arme Kant Zeewolde. "Ik werk als vrijwilliger voor Nels Kledingservice in Harderwijk en dacht; dit zou in Zeewolde toch ook mooi zijn! Zo kwamen we in contact met De Basisz die al een hele mooie kledingwinkel heeft en het team wil ruimte bieden aan ons idee", aldus Stienstra.

Martine Kruider van De Basisz is ook blij met de nieuwe kledingbank. "Door met de Arme Kant Zeewolde deze uitgebreide en stevige samenwerking aan te gaan, krijg je een mooie centrale plek in het dorp waarvan mensen weten: daar kan ik terecht, met welke vraag dan ook."

Vanaf 29 april zullen twee vrijwilligers van de AKZ in De Basisz aanwezig zijn om mensen te helpen bij het kiezen van een passende outfit. Op dinsdag en donderdag is het tussen 10.00 uur en 15.00 uur mogelijk voor minima om langs te komen voor een kop koffie, een gezellig praatje en een mooi kledingstuk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel