Trijntje Oosterhuis en Kenny B op Bevrijdingsfestival

ALMERE • Za 24 april 2021 | 11:07 • Zaterdag 24 april 2021 | 11:07

Trijntje Oosterhuis en Kenny B treden dit jaar op tijdens het Flevolandse Bevrijdingsfestival in de Kunstlinie in Almere. Flevolanders kunnen het programma in Almere live via Omroep Flevoland en een speciale stream volgen.

Tijdens de uitzending zijn er interviews met verschillende gasten over het thema vrijheid. Zo vertelt Tweede Kamerlid Ulysse Ellian uit Almere het vluchtverhaal van zijn ouders en is er een gesprek met een veteraan over zijn ervaring in oorlogsgebied. De burgemeester van Almere, Franc Weerwind, steekt de Flevolandse vlam aan. Het inhoudelijke programma wordt afgewisseld met muzikale bijdragen van Trijntje Oosterhuis, Kenny B en Dani, de winnaar van The Voice of Holland.

Het Bevrijdingsfestival Flevoland is één van de veertien Bevrijdingsfestivals die op 5 mei een online programma aanbieden van optredens en activiteiten. Dit jaar vindt het programma, dat wordt vormgegeven door Kunstlinie Almere, zonder publiek plaats in verband met de coronamaatregelen. Vorig jaar ging het festival helemaal niet door.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel