Laatste artiesten Bevrijdingsfestival bekend

ALMERE • Vr 30 april 2021 | 14:05 • Vrijdag 30 april 2021 | 14:05

Artiesten Shirma Rouse, Lisa Loïs, Hans de Booij, Davina Michelle en Tino Martin treden op tijdens het Bevrijdingsfestival Flevoland. Dit jaar is het festival niet op de Esplanade, maar live vanuit de Kunstlinie in Almere. Omroep Flevoland zendt dit uit.

Eerder werden Trijntje Oosterhuis, Kenny B. en Dani, winnaar van The Voice of Holland, al bekend gemaakt. Davina Michelle en Tino Martin zijn dit jaar ambassadeurs van alle Bevrijdingsfestivals en ook Omroep Flevoland krijgt de kans hen te spreken. Alle andere artiesten treden live op tijdens de speciale uitzending. Daarnaast zullen er verschillende gasten langskomen, zoals Tweede Kamerlid Ulysse Ellian, de commissaris van de Koning Leen Verbeek en Sander Beers, een veteraan.

Van 10.00 tot 17.00 uur zendt Omroep Flevoland het Bevrijdingsfestival live uit vanuit de Kunstlinie. De uitzending is te volgen via radio, tv, website en app.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel