Autobanden lek gestoken in centrum Zeewolde

ZEEWOLDE • Do 3 juni 2021 | 17:17 • Donderdag 3 juni 2021 | 17:17

Banden van zeker 14 auto’s zijn afgelopen nacht in het centrum van Zeewolde lek gestoken. De auto's stonden op de parkeerplaats aan het Stevinhof. Omwonenden hebben niks gehoord, maar zijn geschrokken.

“Banden van onze beide auto’s zijn lek”, vertelt Gönül Aydin. “Mijn man moest vanochtend werken, maar die kon niet weg. Het kost je zelf geld. Waarschijnlijk moeten beide auto’s weggesleept worden.”

''Dit soort dingen zie je normaal in Amsterdam''

— Gönül Aydin

Bij één auto zijn zelfs alle vier de banden lek gestoken. “Kansloos, dat slaat nergens op”, zegt omwonende Shai Bouwmeester. “Je hoeft niet andermans auto’s te slopen om je eigen goed te voelen. Gelukkig was het mijn auto niet, die stond aan de overkant”.

Het is nog onduidelijk wie achter het vandalisme zit. De politie is een onderzoek gestart.

Dit is nieuws van de Lokale Omroep van Zeewolde, gemaakt door Maarten Groeneweg. Omroep Flevoland en de Lokale Omroep van Zeewolde werken het komende jaar nauw samen om meer lokaal nieuws te brengen. Heb je een tip, mail dan naar maarten.groeneweg@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel