Eindexamenkandidaten nagelbijtend bij de telefoon

ALMERE • Do 10 juni 2021 | 20:22 • Donderdag 10 juni 2021 | 20:22

Geslaagd of gezakt? Op het antwoord van die vraag zaten donderdag ook in Flevoland middelbare scholieren in spanning te wachten. Bijvoorbeeld Amy Hop en Noah de Campos Neto, leerlingen van het Montessori Lyceum Flevoland in Almere.

Bij Amy liep de spanning nog eens extra op, toen er plotseling een automobilist hard door een telefoontje met haar mentor heen begon te claxonneren. Tot haar verrassing bleek dat de bewuste mentor Joël de Bruijne zelf te zijn, die haar het nieuws persoonlijk kwam brengen. Ze is geslaagd. "Echt gewoon een gekke opluchting, ik ben zo blij!", zei Amy enigszins overrompelt.

En ook bij de 17-jarige Noah klonk een luide 'Yes!'. Hij kreeg het goede nieuws telefonisch te horen. Ook bij deze vwo-leerling kon dus de vlag uit. Na een vanwege corona toch raar schooljaar, is het wat hem betreft nu vooral tijd voor rust. Na de vakantie wacht weer een nieuwe uitdaging: de universitaire Pabo.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel