Politie in actie omdat automobilist 'onder schot' wordt gehouden

ALMERE • Vr 11 juni 2021 | 16:17 • Vrijdag 11 juni 2021 | 16:17

De politie heeft in de Zaterdagstraat in Almere vrijdagmiddag een auto aan de kant gezet omdat er een melding kwam dat iemand in de auto onder schot werd gehouden. Achteraf bleek dat er op de achterbank kinderen met een speelgoedpistool speelden.

De melding werd gedaan toen de auto op de Hogering reed. Een woordvoerder van de politie legt uit dat er gelijk actie is ondernomen en dat de auto tot stoppen is gebracht in de Seizoenenbuurt. ''We hebben het zeer serieus genomen en daarop geacteerd met collega's. Achteraf bleek het te gaan om een speelgoedwapen en was het allemaal niet zo spannend.''

Onlangs ook al opvallend incident
De politie neemt zulke meldingen altijd serieus. Onlangs werd ook een auto aan de kant gezet waar op een raam een briefje was geplakt met de tekst: 'Help, ben ontvoerd'. In de auto zat een stel met twee oudere dochters. Zij waren via de A6 op weg naar de meubelboulevard en de oudste dochter probeerde met het briefje onder de trip uit te komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel