Maritieme ondernemers krijgen hulp van provincie bij hun plannen

FLEVOLAND • Vr 11 juni 2021 | 16:50 • Vrijdag 11 juni 2021 | 16:50

Kleine maritieme ondernemers kunnen aanspraak maken op subsidie van de provincie. In totaal is er 170.000 euro beschikbaar. Ondernemers die een innovatief idee hebben kunnen zich melden bij Horizon Flevoland.

Per ondernemer kan er maximaal 15.000 euro aangevraagd worden. Arjan de Bruin van Horizon Flevoland vertelt dat er heel wat plannen bij bijvoorbeeld Urker ondernemers zijn die heel goed zijn. "Maar ze lopen tegen een muur op als ze het echt willen uitvoeren, daar willen we ze bij helpen", aldus De Bruin.

"Het is niet alleen zo dat je dat geld krijgt als je een goed idee hebt, maar je moet wel aantonen dat je er ook echt mee aan de slag wil gaan om die plannen uit te werken. Ze krijgen een voucher waarmee ze kennis, kunde of faciliteiten kunnen inhuren om hun ideeën werkelijkheid te laten worden.", zegt Arjan de Bruin.

Voordat de ondernemers hun plan indienen kunnen ze ook terecht bij Horizon Flevoland om advies te vragen hoe ze dat het beste kunnen doen. Vanaf volgende week kunnen aanvragen voor de subsidie ingediend worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel