Jonge moeders ontmoeten elkaar voor tips en ervaringen

LELYSTAD • Vr 18 juni 2021 | 8:42 • Vrijdag 18 juni 2021 | 8:42

Voor het eerst is er in Lelystad vrijdagmiddag een dag voor jonge moeders georganiseerd in het Stadspark. De jonge moeders kunnen elkaar leren kennen om tips en ervaringen te delen, maar ook gewoon voor gezellige contacten voor de moeders en hun kinderen. De organisatoren hopen dat er door de bijeenkomst vriendschappen zullen ontstaan.

Volgens Marlies Hoorn, jongerencoach bij Welzijn Lelystad en één van de organisatoren, kan het namelijk best eenzaam zijn als jonge moeder en als niemand van jouw vrienden al moeder is. "Dan zijn jullie levens heel anders."

Jonge moeder Kimberley Duivesteijn is blij met het initiatief. "Je merkt dat er toch een drempel ligt om elkaar op te zoeken."

Care for each (m)other organiseert de dag en is een samenwerking tussen jongerencoaches, jongerenwerk, Welzijn Lelystad en MBO College Lelystad. Het is de bedoeling dat er om de twee weken een bijeenkomst wordt georganiseerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel