Voorrang voor trouwe Lowlandsgangers bij voorverkoop volgend jaar

BIDDINGHUIZEN • Wo 28 juli 2021 | 16:14 • Woensdag 28 juli 2021 | 16:14

Mensen die voor de afgelaste editie van het festival Lowlands bij Biddinghuizen een kaartje hadden gekocht, krijgen voorrang bij de volgende verkoop. Dat laat organisator Mojo weten in een mail aan alle kaarthouders. Het demissionaire kabinet verlengde begin deze week het verbod op meerdaagse festivals tot en met 3 september. Daarom moest ook Lowlands, dat van 20 tot en met 22 augustus zou plaatsvinden, worden afgelast.

Iedereen met een ticket voor de komende editie krijgt sowieso het aankoopbedrag terug. In januari ontvangen ze een code waarmee hetzelfde aantal Lowlands-kaarten kan worden gekocht als voor de afgelaste editie was aangeschaft.

De kaarten voor de volgende editie worden waarschijnlijk wel duurder. "De ticketprijzen voor Lowlands 2022 zijn nu nog niet bekend, maar duidelijk is wel dat de ticketprijzen uit 2019 niet toereikend zijn voor de kosten die we in 2022 maken", zo stelt de organisatie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel