Toms Creek breidt uit met vier visvijvers

LELYSTAD • Do 29 juli 2021 | 22:54 • Donderdag 29 juli 2021 | 22:54

Vispark Toms Creek in Lelystad breidt fors uit met 40.000 vierkante meter. Nieuw zijn vier grote vijvers in de vorm van een vis. Die nieuwe visvijvers zijn de afgelopen weken aangelegd, volgende week zaterdag is alles klaar.

Eigenaar en ondernemer Tom Bremer is verheugd over de uitbreiding. "Echt een droom die uitkomt. Het voelt ontzettend goed, want dit heeft vijf jaar voorbereidingstijd gekost. Om dan tijdens deze coronatijd te kunnen starten en bouwen is fantastisch."

Het bedrijf bestaat al sinds 2004. Het begon met één vijver, nu zijn dat er elf en het worden er dus vijftien. Bremer: "Elke vijver heeft een eigen visconcept met bijzondere vissen. Voor karpers, meervallen en allerlei andere soorten vissen."

Verspreid over heel Nederland liggen zo'n 40 commerciële visvijvers, waar je tegen betaling een dag kan vissen. Toms Creek trekt jaarlijks zo'n 35.000 bezoekers.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel