Bussen allGo gaan vaker rijden

ALMERE • Ma 16 augustus 2021 | 14:33 • Maandag 16 augustus 2021 | 14:33

De bussen van vervoerder allGo in Almere gaan vaker rijden vanaf zondag 22 augustus. Die keuze is gemaakt omdat de zomervakantie dan bijna voorbij is, en de coronamaatregelen verder versoepeld worden.

Op de stadslijnen M3 tot en met M7 gaan meer bussen rijden. Voor het streekvervoer geldt dat voor R-net lijnen 322 en 323.

Door de versoepelingen van de afgelopen weken is het aantal mensen dat de bus pakt toegenomen, laat allGo weten. Op dit moment gebruikt 65 procent van de mensen weer de bus, ten opzichte van de periode voor corona. De verwachting is dat dit aantal verder toeneemt.

Geen nachtvervoer
De nachtbussen naar Amsterdam rijden nog niet. Ook in Almere rijdt het grootste gedeelte van de nachtbussen nog niet. Vrijdagnacht gaat de laatste bus om 02.00 uur en op zaterdag om 03.00 uur.

Na de zomervakantie opent Hogeschool Aeres een school op het Floriadeterrein. AllGo heeft besloten om daarvoor een tijdelijke halte tussen de bestaande bushaltes Kasteel en ’t Oor te openen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel