Inzittende overlijdt nadat auto op de kop belandt

ALMERE • Ma 23 augustus 2021 | 16:23 • Maandag 23 augustus 2021 | 16:23

Bij een eenzijdig ongeval op de Landdrostdreef in het centrum van Almere Stad is een persoon om het leven gekomen. In de auto zaten twee mensen, de toestand van het andere slachtoffer is nog niet bekend.

Update dinsdag 24/8: De politie heeft bekendgemaakt dat het slachtoffer een 83-jarige Almeerder is. Hij is onwel geraakt tijdens het rijden.

De auto sloeg rond 13.15 uur door nog onbekende oorzaak over de kop. Het voertuig kwam daarna ondersteboven op het wegdek terecht. Het vermoeden bestaat dat de auto tegen een wegafzetting is gereden. Op de plek van het ongeluk, in de buurt van het stadhuis en het politiebureau, zijn werkzaamheden aan de gang.

De twee inzittenden zijn na het ongeluk naar het vlakbij gelegen Flevoziekenhuis gebracht. Daar is één van hen overleden. Over de identiteit kon de politie nog niets zeggen. Er is ook een traumahelikopter opgeroepen vanuit Rotterdam, maar die werd voor aankomst geannuleerd.

Vanwege het onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk, is de Landdrostdreef afgesloten voor al het verkeer.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel