Dronken man rijdt tegen paal bij politiebureau

EMMELOORD • Vr 27 augustus 2021 | 6:14 • Vrijdag 27 augustus 2021 | 6:14

Een man heeft in dronken toestand een paaltje bij het politiebureau in Emmeloord aangereden. Dat meldt de politie op Facebook. De man ziet zijn rijbewijs voorlopig niet terug en is gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed.

Agenten op het bureau hoorden tijdens de avonddienst een harde klap. Buiten aangekomen werden ze aangesproken door een voorbijganger. Die wees een auto met een kapotte velg aan, die net wegreed.

Daarop zijn de agenten in dienstwagens achter de auto aangegaan. De bestuurder negeerde stoptekens en is daarom door de politie klemgereden. De voorkant van de auto was door de botsing met het paaltje flink beschadigd, aldus de politie op Facebook.

De agenten roken een enorme alcohollucht bij de man en zagen talloze lege bierblikken en flessen door de auto liggen. De man is daarop aangehouden en er is een proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast is zijn rijbewijs ingevorderd en moet hij zich later bij een rechter verantwoorden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel