Auto rijdt rechtdoor over rotonde, twee gewonden

URK • Za 11 september 2021 | 10:00 • Zaterdag 11 september 2021 | 10:00

Twee personen zijn vrijdagavond gewond geraakt toen de auto waarin ze zaten rechtdoor reed over een rotonde in de Domineesweg bij de Meep op Urk. De auto kwam iets verderop in de struiken terecht.

Personeel van de traumahelikopter was opgeroepen om te helpen bij de medische verzorging van de slachtoffers. Tussen Ens en Kampen is een trauma-arts afgezet die in de ambulance meereed naar het ziekenhuis in Zwolle.


In de bosjes langs de Domineesweg werd nog gezocht naar een derde persoon. Een getuige had gemeld dat er nog iemand in de auto zat. Deze persoon zou er vandoor zijn gegaan. De politie kon dat vrijdagavond nog niet bevestigen. De Domineesweg is tot middernacht afgesloten geweest voor onderzoek.

Volgens Het Urkerland zijn de slachtoffers een 30-jarige man en en 19-jarige vrouw. Ze kwamen uit de richting van de sluis en reden met hoge snelheid over de Domineesweg. De bestuurder heeft waarschijnlijk de rotonde te laat opgemerkt. De verwondingen van de man zijn ernstiger dan die van de vrouw, ze zijn buiten levensgevaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel