Zorgmedewerkers krijgen Floriade Pas als dank voor werk tijdens coronacrisis

ALMERE • Do 23 september 2021 | 12:44 • Donderdag 23 september 2021 | 12:44

Het Flevoziekenhuis in Almere heeft 22 Floriade Passen gekregen zodat medewerkers volgend jaar onbeperkt naar de wereldtuinbouwtentoonstelling kunnen gaan. De passen worden door middel van een verloting verdeeld onder de medewerkers. De pas is voor anderen nu ook online te koop.

De Almeerse wethouder Jan Hoek hoopt dat de passen een waardering aan de zorg tonen voor hun werk tijdens de coronacrisis. ''De medewerkers van het Flevoziekenhuis stonden midden in de coronacrisis en hebben ongelooflijk goed werk verricht. Met deze 22 toegangspassen hoop ik iets van onze waardering daarvoor tot uitdrukking te brengen.''

Met de toegangspas kan de eigenaar onbeperkt naar de Floriade tijdens de openstelling van april tot en met oktober 2022. De pas kost 79 euro en is voor Almeerders tot en met december verkrijgbaar voor 39 euro. Daarna is hij voor inwoners van de stad 49 euro.

Volgens woordvoerder Rachel Camps zijn er al tientallen aanvragen voor de pas binnen. De doelstelling is dat er twee miljoen bezoekers naar de Floriade komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel