Jongen trekt mes bij vechtpartij, twee aanhoudingen

ALMERE • Za 25 september 2021 | 17:11 • Zaterdag 25 september 2021 | 17:11

De politie in Almere heeft afgelopen woensdag twee tieners aangehouden voor verboden wapenbezit. De twee waren betrokken bij een vechtpartij op het busstation van Almere Oostvaarders. Eén van hen trok daarbij een mes en maakte een stekende beweging. Voor zover bekend is daarbij niemand geraakt.

De verdachten zijn twee jongens van 14 en 15 jaar oud. Ze konden op aanwijzing van een getuige worden aangehouden bij het Montessori College aan de Ambonstraat. Het mes werd na een tip teruggevonden in de bosjes.

Beelden online
Na het incident verschenen er beelden van de vechtpartij op internet. Daarbij is duidelijk te zien hoe één van de twee kemphanen een mes trekt en uithaalt. De ruzie wordt uiteindelijk gesust door een medewerker van een horecazaak die tussen beide komt.

De politie roept in een bericht op Facebook getuigen op zich te melden. De aanleiding van de vechtpartij is niet duidelijk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel