Fries zwaargewond bij ongeluk Oosterringweg

BANT • Wo 13 oktober 2021 | 19:09 • Woensdag 13 oktober 2021 | 19:09

Bij een ongeval op de Oosterringweg bij Bant is woensdagmiddag een automobilist van 29 uit het Friese Luxwoude ernstig gewond geraakt aan zijn benen. Dat meldt de politie.

Bij het ongeluk waren twee voertuigen betrokken. Die botsten door een nog onbekende oorzaak op elkaar. De 29-jarige bestuurder van de ene auto raakte bekneld en moest uit het voertuig worden bevrijd. Het personeel van de traumahelikopter landde om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een inzittende van het andere voertuig, een man van 58 uit Rutten, raakte eveneens gewond. Ook hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Chauffeur met bieten gezocht
Voor de politie is niet duidelijk hoe het ongeluk is ontstaan, en is op zoek naar een specifieke getuige. Het gaat om de bestuurder van een oplegger of vrachtwagen met bieten. Die reed op de Oosterringweg toen de voertuigen botsten.

De Oosterringweg was na het ongeluk enige tijd in beide richtingen afgesloten. De weg is daarna weer open gegaan voor verkeer.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel