Insluipers gaan woning binnen waar dochter bewoners nog aanwezig is

EMMELOORD • Do 28 oktober 2021 | 14:28 • Donderdag 28 oktober 2021 | 14:28

De politie is nog altijd op zoek naar een man die afgelopen zomer een woning aan de Rietzangerstraat in Emmeloord is binnengedrongen. Hij deed dat samen met een andere man, die inmiddels is aangehouden. In het opsporingsprogramma Bureau Flevoland wordt donderdagmiddag aandacht besteed aan de zaak.

Het inbrekersduo stond afgelopen zomer rond 16.30 uur voor de achterdeur van de woning. Zij voelden dat de deur niet op slot was en gingen vervolgens naar binnen. De dochter van de bewoners zat op dat moment nog op zolder huiswerk te maken. De twee gingen er uiteindelijk met een sleutelbos vandoor. Het duo is vastgelegd door een bewakingscamera die in de woning aanwezig is.

De tweede insluiper is inmiddels aangehouden. Hij komt uit Utrecht. De identiteit van de tweede verdachte is nog niet bekend. De politie vermoedt dat ook hij uit Utrecht komt.

In het opsporingsprogramma Bureau Flevoland worden donderdagmiddag beelden getoond. Het programma is vanaf 15.35 uur te bekijken en beluisteren bij Omroep Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel