Eén rijstrook komende weken 's avonds dicht op Ketelbrug

FLEVOLAND • Zo 7 november 2021 | 14:56 • Zondag 7 november 2021 | 14:56

Automobilisten moeten de komende weken rekening houden met de afsluiting van rijstroken op de Ketelbrug. Dat gebeurt vanaf maandag 's avonds en 's nachts omdat Rijkswaterstaat tot eind november aan de brug werkt. Het verkeer kan wel gewoon over de A6 rijden, maar er kan wel vertraging ontstaan.

Tijdens de werkzaamheden wordt steeds één rijstrook op de brug afgesloten. De andere rijstrook blijft wel open. Tijdens de werkzaamheden worden zogenoemde voegovergangen onder de brug vervangen.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 8 tot en met zaterdag 13 november onder het brugdeel in de rijrichting Lelystad. Van zondag 14 tot en met vrijdag 26 november is het brugdek in de rijrichting Emmeloord aan de beurt.

Oprit Swifterbant enkele dagen volledig afgesloten
Verkeer van Swifterbant richting het noorden moet bovendien rekening houden met een tijdelijke afsluiting van de oprit naar de Ketelbrug. De oprit is van zaterdag 13 tot en met woensdag 17 november afgesloten voor verkeer. Verkeer vanuit Swifterbant wordt omgeleid via Lelystad-Noord.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel