Coronavirus zet streep door sportverkiezingen

ALMERE • Vr 26 november 2021 | 12:45 • Vrijdag 26 november 2021 | 12:45

De Almeerse Sportverkiezingen gaan dit jaar niet door. Dat laat de gemeente weten. Door de coronamaatregelen kunnen het Sportgala en de bijbehorende verkiezingen niet georganiseerd worden.

Tijdens de sportverkiezingen wordt bekend wie de sportman, sportvrouw, sportploeg, paralympische sporter en coach van het jaar in Almere zijn. De uitreiking is normaal gesproken in het Topsportcentrum in Poort.

Erkenning
Ondanks de afgelasting is dit jaar aandacht geweest voor de Almeerse topsporters. Zo kreeg rolstoelbasketbalster Bo Kramer felicitaties op het Stadhuis na haar gouden medaille op de Paralympische spelen. Paralympisch atlete Cheyenne Bouthoorn ontving de Almeerse sportpenning voor haar gouden plak op het EK en twee vijfde plekken op de Paralympics.

Vorig jaar ging er ook een streep door het Sportgala en de sportverkiezingen. Toen was de reden dat er veel wedstrijden werden afgelast of uitgesteld door corona. Daardoor was volgens de organisatie geen sprake van een volwaardig sportjaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel