RCN aangewezen als permanente trouwlocatie

ZEEWOLDE • Do 23 december 2021 | 7:01 • Donderdag 23 december 2021 | 7:01

Vakantiepark RCN aan de Dasselaarweg in Zeewolde is aangewezen als een permanente trouwlocatie. RCN Zeewolde heeft daarvoor enige tijd geleden een aanvraag ingediend bij de gemeente.

Om de status van een permanente trouwlocatie te krijgen, moet een plek wel voldoen aan een aantal regels. De locatie moet bijvoorbeeld openbaar toegankelijk zijn voor geïnteresseerden en er moeten voldoende faciliteiten zijn voor gasten. Volgens de gemeente voldoet het recreatieterrein aan alle eisen.

Bij goed weer kan er op het strand getrouwd worden. Laat het weer dat niet toe, dan kan het huwelijk in de brasserie vlakbij het strand voltrokken worden.

Er zitten wel wat beperkingen aan de locatie. In het recreatieseizoen kan het druk worden op het strand en daarom kan er tijdens die maanden alleen op maandag tot en met donderdag getrouwd worden. Buiten het seizoen kan dat ook op vrijdag en zaterdag.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel