Bruggencampus en Aeres maken kans op award

ALMERE • Za 25 december 2021 | 13:18 • Zaterdag 25 december 2021 | 13:18

Bruggencampus Floriade-Flevoland en Aeres Hogeschool Almere maken kans op een Circular Award. De Circular Awards zijn prijzen voor de meest impactvolle circulaire projecten en organisaties.

De Bruggencampus Floriade-Flevoland is een samenwerkingsverband van de gemeente Almere en de provincie Flevoland. Samen onderzoeken deze overheden hoe bruggen in de toekomst milieuvriendelijker kunnen worden gemaakt. Op het terrein van de wereldtuinbouwtentoonstelling staan al twee bruggen namelijk 'Spons' en 'Puin'.

De wedstrijd draait om innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Er zijn vier categorieën. Namelijk Business Large, Business Small, Public en Circular Heroes.

De campus en Aeres Hogeschool Almere staan samen met zes anderen op de lijst van Public. Daar wordt nog een selectie in gemaakt en op 25 januari worden dan de finalisten bekendgemaakt. De finale is vervolgens in februari.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel