Zoektocht naar getuigen hamerzaak gaat door

ALMERE • Di 25 januari 2022 | 22:00 • Dinsdag 25 januari 2022 | 22:00

Na een eerdere oproep van de politie heeft een mogelijke getuige van een ernstige mishandeling in een lift in Almere zich gemeld. Dat bleek dinsdagavond tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht. Maar de politie hoopt dat nog twee mensen naar voren komen die de verdachte van de mishandeling gezien kunnen hebben.

Op 18 december werd een vrouw in een lift in een appartementencomplex aan de Bankiersbaan ernstig mishandeld. De dader sloeg met een hamer op haar in. Hij raakte haar onder andere op haar hoofd en ze brak bij de aanval een nekwervel.

De dader is nog altijd voortvluchtig. Er is wel een signalement van hem, omdat er bewakingsbeelden zijn waarop te zien is hoe hij naar en later van de flat vandaan loopt. Op de beelden zijn ook andere mensen te zien die wellicht kunnen helpen bij het opsporen van de verdachte. Deze mannen passeerden de verdachte toen hij rennend via de Bankiersbaan en het Ter Apelpad er vandoor ging.

Komende donderdag komt deze zaak ook aan de orde in Bureau Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel