Muziekfestival Lowlands nu echt uitverkocht

BIDDINGHUIZEN • Za 12 februari 2022 | 14:34 • Zaterdag 12 februari 2022 | 14:34

Zaterdagmorgen om 11.00 uur gingen de laatste kaarten in de verkoop. Binnen een half uur waren ze allemaal verkocht. Daarmee is het muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen nu officieel uitverkocht.

Voor Eric van Eerdenburg, directeur van Lowlands, was het geen verrassing dat de kaarten zo snel waren uitverkocht. Tegen de NOS zegt hij "Ik had het eerlijk gezegd verwacht want iedereen staat weer te popelen om wat te doen. Het overgrote deel (van de kaarten, red) was al verkocht in de pre-sale, maar het was echt niet zo dat je vandaag helemaal kansloos was als je kaarten wilde kopen."

Festival zonder beperkingen
Van Eerdenburg rekent er op dat Lowlands dit jaar gewoon door kan gaan, zonder coronabeperkingen. Mochten die er toch zijn, dan zal de organisatie daar tegen die tijd een passende oplossing voor zoeken: "Al die tussenscenario's, dat verzinnen we dan wel."

Komende dinsdag maakt het kabinet nieuwe versoepelingen bekend. De verwachting is dat er weer meer publiek welkom is in voetbalstadions, theaterzalen een hogere bezetting mogen hebben en dat het nachtleven gedeeltelijk weer open mag. Ook voor festivals worden versoepelingen verwacht.

Minder kaarten
Er waren dit jaar minder kaarten beschikbaar dan andere jaren. Dat komt doordat de edities van 2020 en 2021 niet door konden gaan. Bezoekers met kaarten voor die twee edities, mochten vorige week met voorrang kaarten voor dit jaar bestellen. Hoeveel kaarten er voor de editie 2022 nog beschikbaar waren is niet bekend gemaakt.

Dit jaar zullen onder andere The Opposites, Arctic Monkeys en Stromae optreden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel