Politie zoekt dader mishandeling in drukke winkelstraat op 5 december

ALMERE • Do 17 februari 2022 | 17:12 • Donderdag 17 februari 2022 | 17:12

Twee mannen zijn op 5 december in het centrum van Almere mishandeld. Dat maakte de politie donderdag bekend in Bureau Flevoland.

Het was die zondagmiddag druk in het centrum van Almere Stad. Een 24-jarige man liep met zijn broer een winkel aan de Korte Promenade in, en liep per ongeluk tegen iemand aan. Diegene werd meteen agressief en sloeg de 24-jarige zo hard op zijn hoofd dat het zwart voor diens ogen werd. Het slachtoffer moest na afloop twee keer geopereerd worden aan een gebroken kaak.

De aanvaller richtte zich toen op de broer. Die kreeg ook een paar tikken. De 24-jarige sprong ertussen en wist zo te voorkomen dat zijn broer ook gewond raakte. Toen de beveiliging eraan kwam, ging de aanvaller er vandoor.

Ondanks politie-inzet en uitgebreid onderzoek is de man nog niet gevonden. Hij staat wel op beeld. De politie hoopt dat mensen die hem herkennen of die getuigen waren, zich willen melden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel