Ontuchtverdachte is zoon ex-directeur Kanjer Wens

ALMERE • Do 3 maart 2022 | 11:31 • Donderdag 3 maart 2022 | 11:31

De 20-jarige Almeerder die woensdag is opgepakt op verdenking van seksueel misbruik, is de zoon van ontuchtverdachte Peter V., de ex-directeur van de Almeerse Stichting Kanjer Wens Nederland. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Omroep Flevoland. De politie wil alleen zeggen dat het gaat om een 'kennis' van Peter V..

De politie kwam de nieuwe ontuchtzaak op het spoor tijdens het onderzoek naar Peter V.. Er is geen direct verband met de stichting, zegt de politie. De 20-jarige Almeerder heeft daar wel voor gewerkt. Waar en wanneer de zedendelicten wel plaatsgevonden zouden hebben, willen de politie en het Openbaar Ministerie niet zeggen. De advocaat van de Almeerder wil geen vragen over de zaak beantwoorden.

Tegen de oud-directeur van de stichting lopen meerdere aangiftes. De rechercheurs kijken ook naar oudere meldingen over grensoverschrijdend gedrag die uit het sociale netwerk van Peter V. zijn binnengekomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel