'PVV is geen pré op je CV'

ALMERE • Di 15 maart 2022 | 9:46 • Dinsdag 15 maart 2022 | 9:46

De fractie van de Partij voor de Vrijheid in Almere heeft moeite om nieuwe mensen te vinden die op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen willen staan. Dat zei Chris Jansen, de nummer 4 op de kieslijst van de PVV, tijdens een locatieuitzending vanuit de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Het raadswerk kost volgens Jansen minimaal 20 uur per week. Werkgevers doen er soms ook moeilijk over en "de PVV is geen pré op je CV", aldus Jansen.

Voor de PVV is woningbouw het belangrijkste onderwerp bij de komende gemeenteraadsverkiezingen, maar de fractie wil ook inzetten op veiligheid, het onderhoud in de bestaande stad en het houden van referenda. Bijvoorbeeld een volksraadpleging over de toekomst van Het Kasteel van Almere.

Jansen zat de afgelopen jaren voor de PVV in de Tweede Kamer. "Ik had het daar uitstekend naar mijn zin", aldus Jansen. Hij was in Den Haag woordvoerder 'corona' bij de PVV. Nu wil hij zich weer voor Almere inzetten. "Ik ben weer helemaal fris, ik heb er weer zin in."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel