Man vernielt onder invloed spiegel van voorbijrijdende auto

LELYSTAD • Vr 25 maart 2022 | 13:39 • Vrijdag 25 maart 2022 | 13:39

Een man is vrijdagochtend in Lelystad aangehouden, omdat hij onder invloed tegen een spiegel van een voorbijrijdende auto sloeg. Dat gebeurde aan de Houtribweg. De man had gedronken en meerdere soorten drugs gebruikt.

Wijkagent Jurion Veenstra was samen met zijn collega's in eerste instantie op weg naar de Zuiveringweg. Daar zou iemand op de weg lopen. Terwijl de politie onderweg was kregen de agenten een andere melding dat er iemand op de Houtribweg stond. Hij zou daar de spiegel van een voorbijrijdende auto hebben gesloopt. De politie kon de verdachte in eerste instantie niet vinden. Na een korte zoektocht werd de man uiteindelijk gevonden. Hij zat verstopt in de struiken.

Uit een blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Ook bleek uit een speekseltest dat hij waarschijnlijk meerdere soorten drugs had gebruikt. Bloedonderzoek moet uitwijzen wat hij precies had gebruikt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel