Almeerder opgepakt voor mogelijk doorrijden na ongeluk

ALMERE • Do 12 mei 2022 | 19:35 • Donderdag 12 mei 2022 | 19:35

De politie heeft donderdag een 53-jarige man uit Almere aangehouden die ervan wordt verdacht te zijn doorgereden na een aanrijding in Aalsmeer. Het slachtoffer, een 53-jarige man uit Hoofddorp, raakte bij het incident ernstig gewond.

De politie kreeg donderdagochtend rond 05.50 uur een melding dat op de Stommeerkade een gewonde man was gevonden door een voorbijganger. Toen hulpdiensten ter plekke kwamen, bleek het slachtoffer er slecht aan toe. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk is het slachtoffer richting de Aalsmeerderweg gefietst en werd hij van achteren aangereden. Daarna is de bestuurder van het betrokken voertuig doorgereden, waarbij de man zwaargewond werd achtergelaten.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De politie roept getuigen op zich te melden en mensen die beeldmateriaal hebben dit te delen met de politie.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel