Tiny Church op de Floriade te koop

ALMERE • Ma 16 mei 2022 | 17:33 • Maandag 16 mei 2022 | 17:33

De Tiny Church op het Floriadeterrein staat te koop. De kleine kerk staat inmiddels twee weken op Funda en heeft de vraagprijs van 200.000 euro. Het gebouwtje is zo'n vijftig vierkante meter groot en kan met de zon meedraaien. Aan het einde van de Floriade moet de Tiny Church verkocht zijn.

"Tot onze spijt kan de Tiny Church niet na afloop blijven staan", zegt Pieter ter Veen van het kerkgebouwtje. "Dus moet hij verplaatst worden." Daarnaast is er nog een probleem. "Onze inzending heeft natuurlijk een heleboel geld gekost en daar hebben we ook geld voor moeten lenen bij de Diaconie van de Protestantse Kerk. Die lening moeten we natuurlijk terugbetalen en vandaar dat we maar besloten hebben de Tiny Church te gaan verkopen."

Potentiële kopers hoeven geen speciaal kaartje te kopen voor de Floriade als zij willen kijken, zegt Ter Veen. Belangstellenden moeten contact opnemen met de makelaar. De prijs voor het kerkje is inclusief de kosten voor het demonteren en het verplaatsen. "Het zou natuurlijk prachtig zijn als de Tiny Church op de huidige plek kan blijven staan", zegt Ter Veen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel